KTA2

ADI modules

1e graad

De ADI-methode wordt in veel basisscholen gebruikt en geeft meer continuïteit in de overgang van het basisonderwijs naar het secundair onderwijs. Voor het ontdekken van je talenten bieden wij wekelijks modules aan waarin je kan ontdekken waar je talent ligt.

Benieuwd???

Kids fun

Kinderverzorging

Droom je om bij kinderen in kleuterklasjes en kinderdagverblijven met de kinderen aan de slag te gaan?

Dan krijg je in de workshop “kids fun” al een idee van deze studierichting

Milkshake-fruitspiesjes

Voeding-verzorging

In deze workshop wordt het aspect voeding van de studierichting op een lekkere manier door jullie uitgetest.

Smullen maar!

Buttons maken

Publiciteit

Teken je graag en trekken allerlei leuke affiches, folders en verpakkingen je aandacht? Wil je graag met kleur, vorm en compositie aan de slag? Dan ben je hier op je plaats in deze workshop.

Behaal je heftruckbrevet

Logistiek

Zie je jezelf als de ideale heftruckchauffeur, test het eens even uit in onze workshop en behaal je heftruckbrevet.

Basic hairstyles

Haarzorg

Deze cursus is geschikt voor personen die de basistechnieken willen aanleren om mooie opsteekkapsels te creëren.

Onze leerlingen van de tweede graad bouwen de kapsels samen met de leerlingen van het basisonderwijs stap voor stap op.

High in the sky

Fotografie

Werk je graag met kleur, vorm en compositie en wil je je kunstzinnig ontplooien?

Dan ben jij in deze workshop op je plaats.

Wil jij je inzetten voor je medemens?

Kies dan voor deze afdeling waar je moet beschikken over sociale vaardigheden en empathie moet kunnen opbrengen.

Maar ook oog hebben voor het individu, eerlijkheid, respect en in team kunnen werken zijn troeven.

EHBO

Personenzorg

YouTube proefjes + Quiz

Techniek-wetenschappen

Word een echte wetenschapper die gaat experimenteren in het labo.

Wil je later zakenreizen organiseren, communiceren in verschillende talen, de perfecte boekhouder worden of beurzen organiseren en producten verkopen? In de workshop “ontdek de wereld online”, ontdek je je talent.

Ontdek de wereld online

Secretariaat-talen

Handel

Boekhouden informatica

Tattoos

Schoonheidsverzorging

Bij de workshop Tattoo-Art maak je alvast kennis met een klein aspect van de wereld van lichaamsverzorging.

Sjabloneren horoscoop

Schilderen-decoratie

Hou je van afwisseling? Ben je creatief? Werk je graag met je handen en is zelfstandig werken jou ding?

Dan is deze workshop iets voor jou.

i-pad workshop

Kantoor

Ligt je talent op praktische handelingen binnen een kantoor, werken met de laatste nieuwe multimediasnufjes… welkom in onze workshop.

mijnnieuweschool.be is een samenwerking tussen KTA1 en KTA2 Hasselt.